Zonnepanelen laten plaatsen door Stijlhoeve

 • Bespaar op energierekening
 • Verhoog waarde van de woning
Vraag de gratis dakscan aan

Wek je eigen stroom op met de zonnepanelen van Stijlhoeve

Zonnepanelen worden steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Met de zonnepanelen van Stijlhoeve kun je eenvoudig je eigen stroom opwekken. Zelfs op bewolkte dagen profiteer je van de Nederlandse zon en draag je bij aan een duurzame toekomst. Het installeren van zonnepanelen op je dak is een verstandige investering die zichzelf terugbetaalt door de besparing op je energiekosten.

Stijlhoeve, gevestigd in Zenderen, biedt hoogwaardige zonnepanelen aan die geschikt zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Woon je in Almelo, Hengelo, Enschede of de omliggende gebieden? Breng dan een bezoek aan Stijlhoeve om de verschillende opties te bekijken. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Duurzame zonnepanelen leveren een groot deel van je stroom

Zonnepanelen kunnen op een duurzame manier een groot deel van je stroom leveren. De zon is een onuitputtelijke bron van energie, en het omzetten van zonlicht naar elektriciteit verloopt zonder uitstoot van schadelijke broeikasgassen zoals CO2. Dit maakt zonnepanelen een milieuvriendelijke keuze die helpt de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Bij Stijlhoeve begrijpen we het belang van duurzaamheid. Onze zonnepanelen zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en maximale efficiëntie te bieden. Door te kiezen voor zonnepanelen van Stijlhoeve, investeer je niet alleen in je eigen energievoorziening, maar ook in een groenere toekomst voor iedereen.

Zonnepanelen voor elke situatie: particulier en zakelijk

Of je nu een particuliere woning bezit of een bedrijf runt, Stijlhoeve heeft de juiste zonnepanelen voor jouw situatie. Onze producten zijn geschikt voor diverse daktypen en -groottes, waardoor iedereen kan profiteren van zonne-energie. Bovendien bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften en wensen.

Voor bedrijven biedt het installeren van zonnepanelen extra voordelen. Naast de besparing op energiekosten draag je bij aan een positief imago door te investeren in duurzame energie. Dit kan aantrekkelijk zijn voor klanten en partners die waarde hechten aan milieuvriendelijke initiatieven.

Flinke besparing van de maandelijkse energierekening dankzij zonnepanelen

Steeds meer mensen in Almelo, Hengelo, Enschede en omstreken ontdekken de voordelen van zonnepanelen op hun dak. Naast het milieuvoordeel zorgen zonnepanelen voor een flinke besparing op de maandelijkse energierekening. Dit komt doordat je minder afhankelijk bent van energieleveranciers en zelfvoorzienend wordt in je energiebehoefte.

De investering in zonnepanelen lijkt misschien groot, maar de terugverdientijd is verrassend kort. Binnen enkele jaren heb je de kosten terugverdiend, en daarna geniet je van gratis elektriciteit. Dit maakt zonnepanelen niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een financieel verstandige beslissing.

Subsidies voor je zonnepanelen

Naast de directe besparing op je energierekening zijn er verschillende subsidies en financiële voordelen beschikbaar voor het installeren van zonnepanelen. De overheid stimuleert duurzame energieoplossingen en biedt subsidies die de investering in zonnepanelen aantrekkelijker maken zoals de energiebespaarlening. Met deze lening kun je zonnepanelen en andere energie besparende maatregelen aan of in je huis betalen.

Voordelen

Jouw eigen energie opwekken met zonnepanelen op je dak‎

 • null
  Lagere energierekening

Door zonnepanelen kun je je eigen elektriciteit opwekken. Je hoeft dus niet meer volledig energie van de energieleverancier te bekostigen. In de zomer kan het zo zijn dat je je eigen huishouden van 100% eigen opgewekte energie kan voorzien. Na ongeveer 7 à 8 jaar maak je per jaar bij een gemiddeld gezin tegen de € 1.000 winst.

 • null
  Minder CO₂-uitstoot

De energie die opgewekt wordt door zonnepanelen is schone energie. Bij het opwekken komt geen CO₂ vrij. Dit bespaart per jaar 60 kilogram CO₂ per m2 zonnepaneel. Zo kunnen we het broeikaseffect tegengaan.

 • null
  Milieuvriendelijk

Door zonnepanelen aan te schaffen zorg je er zelf voor dat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu omdat je CO₂-uitstoot naar beneden gaat. Door energie op te wekken uit een onuitputtelijke natuurlijke bron, ben je minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en steun je de Nederlandse economie. Het is zelfs mogelijk om al je stroom met je zonnepanelen op te wekken, waardoor je op dat vlak zelfvoorzienend wordt.

 • null
  Waardestijging van uw woning

Wanneer u een zonnepaneleninstallatie op uw dak heeft en u wilt uw huis verkopen, dan voegt de geplaatste zonnepanelen extra waarde aan uw woning toe. Onder andere omdat de maandlasten voor de volgende bewoner lager zijn. Daarnaast is een zonnepanelen installatie gunstig voor het energielabel van uw woning. Zonnepanelen zorgen voor een lager energielabel en dus een hogere waarde van de woning betekenen.

Richting en hellingshoek bepalen het rendement van zonnepanelen

Om een optimaal rendement te behalen is de richting waarop de zonnepanelen geplaatst worden uiterst belangrijk. De zon speelt hierin een essentiële rol. De zon komt op in het oosten en gaat onder in het westen. Daarnaast zorgt de baan van de zon ervoor, dat objecten gericht naar het zuiden het meeste licht vangen.

De hellingshoek van een zonnepaneel is de mate waarin uw zonnepanelen worden gekanteld. 0° is helemaal plat en 90° is volledig verticaal. Om het meeste rendement uit uw zonnepanelen te halen, moet u dus rekening houden met de hellingshoek van de zonnepanelen. De ideale hellingshoek wordt bepaald aan de hand van de richting waarin de zonnepanelen liggen. Door hier goed op in te spelen kunt u het rendement op uw zonnepanelen verhogen.

Zonnepanelen

Hoe en waar plaats ik zonnepanelen?

Schuin dak

Het monteren van zonnepanelen op een schuin dak, met dakpannen op een frame dat over de dakpannen wordt gemonteerd, is een voordelige en solide installatie. Een voordeel hiervan is dat de temperatuur van de zonnepanelen lager blijft doordat er wind onderdoor waait. Hierdoor zal de prestatie van de zonnepanelen verbeteren en krijgt u een beter rendement uit uw zonne-energie installatie.

Plat dak

Is jouw platte dak geschikt voor zonnepanelen? Dan kun je genieten van de voordelen van het opwekken van je eigen stroom: een lagere energierekening, meer onafhankelijkheid, en je bouwt mee aan een goede toekomst voor toekomstige generaties. Vaak worden zonnepanelen op een plat dak zoveel mogelijk richting het zuiden gericht. Dan vangen de zonnepanelen het meeste licht en leveren ze het hoogste rendement op.

Wat heb je nog meer nodig bij zonnepanelen?

Omvormer

Een omvormer is onmisbaar in een zonnepaneleninstallatie. Een omvormer zet de opgewekte energie, van zonnepanelen, om in bruikbare stroom voor in huis. Als u van plan bent om zonnepanelen aan te schaffen, hoort daar dus een omvormer bij. Omdat een omvormer mede het rendement van zonnepanelen bepaalt, is het belangrijk om voor een goede omvormer te kiezen.

Accusysteem

De Fronius Solar Battery maakt gebruik van krachtige lithium-ijzerfosfaat-technologie. Een lange levensduur, korte laadtijden en een hoge ontladingsdiepte kunnen hierdoor worden gegarandeerd. De opslagcapaciteit van de Fronius Solar Battery kan aan de individuele behoeften van de klant worden aangepast.

Stijlhoeve werkt met topmerken zonnepanelen

Onze zonnepanelen zijn van topkwaliteit en worden geleverd met uitgebreide garanties. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten en gebruiken de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat je systeem optimaal presteert.

Solarwattpaneel
Solarwatt

De Solarwatt classic style onderscheidt zich door het mooie design. De voorkant van het paneel heeft volledig zwarte zonnecellen die beschermd zijn door gehard zonneglas met een anti-reflecterende coating. De zwarte folie op de achterkant van het paneel en de onzichtbare interconnectiestrips aan de uiteinden, zorgen voor een egaal zwart vlak dat opgaat in de achtergrond.

Professionele installatie en service bij Stijlhoeve

Bij Stijlhoeve staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze ervaren installateurs zorgen voor een professionele en veilige installatie van je zonnepanelen. We begeleiden je door het hele proces, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Zo ben je verzekerd van een systeem dat optimaal presteert en lang meegaat.

Na de installatie stopt onze service niet. We bieden uitgebreide nazorg en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen altijd in topconditie zijn. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan staan we klaar om dit snel en efficiënt op te lossen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en maak de eerste stap naar een duurzame en energiebesparende toekomst. Met zonnepanelen van Stijlhoeve investeer je in je eigen energietoekomst én draag je bij aan een groenere wereld.

Meer informatie?

Meer weten over zonnepanelen?
Neem dan vrijblijvend contact met Stijlhoeve op.  Klik hier voor de Privacyverklaring