Een warmtepomp laten plaatsen in Enschede

Plaats een warmtepomp in je huis in Enschede

Stijlhoeve helpt je met het verduurzamen van je woning

Van alle energiebesparende technieken is het gebruik van de warmtepomp verreweg het meest populair. Een warmtepomp kan energie omzetten naar een bruikbaar temperatuurniveau voor verkoeling of verwarming. Door middel van compressie zet een warmtepomp laagwaardige warmte om in hoogwaardige warmte. De hoogwaardige warmte kan gebruikt worden voor het verwarmen of verkoelen van ruimtes en voor het verkrijgen van warm kraanwater. Doordat een warmtepomp zelf wordt aangedreven door elektriciteit wordt het gasverbruik in een huis verminderd. Een warmtepomp is dus een besparende energiebron voor jouw woning en/of zwembad. Op lange termijn scheelt een warmtepomp enorm in de portemonnee.

Of je nou op Stroinkslanden of op Roombeek woont, Stijlhoeve helpt je graag bij het plaatsen van een warmtepomp. Benieuwd naar ons aanbod? Maak dan een afspraak om onze showroom in Zenderen te bezoeken! Samen gaan we kijken hoe we jouw gasverbruik kunnen verminderen.

Maak een showroom afspraak

Jouw warmtepomp in Enschede levert voordelen op!

Met een warmtepomp wordt een huis (voor een groot deel) met energie uit de lucht of de bodem verwarmd. Hierdoor verbruik je weinig tot geen gas en ook vindt er minder CO₂-uitstoot plaats. Met een warmtepomp bespaar je dus niet alleen op energiekosten, ook draag je bij aan een beter milieu. Een ander bijkomend voordeel is doordat een warmtepomp minder energie verbruikt dan een HR-ketel, het energielabel van je woning verbetert en hierdoor de waarde van jouw woning stijgt.

Start vandaag nog met besparen

Wil jij weten welke warmtepomp wij in jouw huis in Enschede kunnen installeren? Bekijk dan eens alle opties in onze webshop!

Meer weten over warmtepompen?

Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen over de warmtepompen van Stijlhoeve. We helpen en adviseren je graag!

Lees meer over warmtepompen
warmtepompen

Vind Stijlhoeve in Twente en omstreken

Stijlhoeve is gelokaliseerd de Lidwinaweg 40 in Zenderen tussen Almelo en Hengelo. Vanuit Enschede of Hengelo zijn we goed te bereiken via Borne. Dat betekent dat u Stijlhoeve ook kunt bezoeken via de A35 of de A1.

Jouw warmtepomp specialist in Enschede

Stijlhoeve is dé specialist in warmtepompen in de omgeving Enschede. Start vandaag nog met duurzaam en stijlvol wonen met een warmtepomp van Stijlhoeve. Een warmtepomp is de ideale kickstarter voor duurzaam wonen. Naast warmtepompen kun je bij Stijlhoeve terecht voor advies, uitwerking en samenstellen van eerlijke en stijlvolle woonproducten met een klassieke of landelijke uitstraling.

Vrijblijvend persoonlijk advies op maat?

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op